Kuka olen ja mikä on ajatukseni hyvinvoinnista

Olen koko ikäni työskennellyt hevosten ja koirien parissa. Tästä syystä oli luontevaa myös opiskella erillaisia hoitomuotoja ihmisille ja eläimille. Olen koulutettu Diplomi vyöhyketerapeutti koulutukseltani. Lisäksi olen käynyt useita erillaisia kursseja syventyvinä opintoina jotta saisin mahdollisimman laajakirjoisen näkemyksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vyöhyketerapia antoi kattavan näkemyksen siitä, miten voidaan paikallistaa kivun alkuperäinen lähde, joka mahdollistaa kehon parantumisen.

HUOM! Jos eläimellä on ontumaa tai vakavaa epäpuhtautta liikkeessä, on ensisijaisesti käännyttävä aina eläinlääkärin puoleen. Hoitomuodot ovat tukihoitoja, eikä missään tapauksessa sulje pois eläinlääkärin lausuntoa.





Kuka on Christel?


Olen Koko ikäni olen ollut hevosten ja koirien kanssa jollain muotoa harrastelijana tai kilpaurheilijana. Kehonhallinta ja kiputilojen ehkäisyt ovat olleet aina mielenkiinnon kohteina. Myöhemmin innostuin opiskelemaan vyöhyketerapiaa kun oma äitini sairastui vakavasti. Lääketieteellinen hoito ei tuntunut riittävän, vaan halusin auttaa muilla keinoin. Sainkin helpotettua äitini pahimpia kipuja ja ja mielialaa, mutta hoidot eivät kuitenkaan parantaneet häntä. Silloin myös tajusin että kaikkea ei voi parantaa, mutta olotilaa voi helpottaa monin eri keinoin, mihin lääketiede ei yksin pysty.

Mieli onkin sitten toinen asia, millä voidaan parantaa suorituksia ja paranemisen etenemistä tehokkaasti. Olen opiskellut myös energiahoitoja ja käytän niitä aina osana kun hoidan ihmisiä tai eläimiä. Eläimet ovat hyvin herkkiä ihmisten energioille, oma mieli vaikuttaa eläimeen ja ajatukset mitä ajattelet niistä. Jos mietit että paska hevonen en halua ratsastaa tällä, niin ei se hevonenkaan kovin innoissaan ole sinusta :). (tästä voisin jatkaa pidemmänkin pätkän, mutta jätän tämän tähän ;) )

Eläinten hyvinvointi ja liikkuvuus ovat osa kilpa-urheilua, siksi onkin tärkeää pitää lihaksista, jänteistä ja lihaskalvoista huolta. Lihaskalvojen kireys voi pahimaassa tapauksesa aiheuttaa jännevamman tai muun vaikean sairauden, joten ennalta ehkäisy on paras tapa pitää hevonen tai koira terveenä. Suosittelen ratsastajia pitämään huolta myös omasta kehosta, sillä usein hevosen jumit peilautuvat ratsastajasta.

Hyvinvointi ja liikkuvuus  kuuluu kaikkeen urheiluun, olitpa sitten harrastelija tai kilpaurheilija.

Ohessa listaus koulutuksista ja kursseista joita olen käynyt vuosien varrella:

Yritysjohtajuuden erikoisammattitutkinto 2022 - 2023

Kraniosakraaliterapia (useampia kursseja) 2013 -2015

Kinesioteippaus  2014

Laserointi kurssi 2014

Quatum Thouch2014

OTE Hieronta 2013

Hirudoterapia 2013

Ki-energiahieronta 2013

Vyöhyketerapia 2011 -2013

kuumakivihieronta 2012 

Yo-Merkonomi 2006

Apua ongelmiin:

  • Kivunlievitykseen
  • Lihasten kireys
  • Jännevamma
  • Vinous
  • Ahdistenuseisuus
  • Selvittämätön ongelma (lääketieteellinen tai muu esim henkinen)
  • kilpailujännitys
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita